Copiii si Nepotii Nostri nu ne vor ierta NICIODATA! Un articol al dracului de adevarat!

Stau şi mă gândesc: de ce naiba ne-am chinuit noi prin străini, crescând copii la telefon?! La ce bun sacrificiile atâtor mame din România care-şi ţin, cu greu, copiii la şcoli de specializare?!

Irina are vreo 50 de ani, a fost profesoară-n Bacău; de ceva timp îngrijeşte o bătrână în Italia ca să-şi ţină cei doi băieţi la şcoli. Acum, de curând, au terminat amândoi studiile: unul e inginer mecanic, altul expert bancar. După o perioadă de căutări, ţepe şi depresii, ambii au plecat în Anglia. Cel mare e zidar şi celălalt şofer!
Copiii noştri!
Crescuţi cu speranţa că vor trăi mai bine decât noi!
Au terminat şcoli, au trecut examene grele, au privit viaţa cu ochi strălucitori, cu încredere!

Mulţi, prea mulţi consideră că sunt iresponsabili, că nu ştiu pe ce lume trăiesc, că nu se implică politic şi social! Dar această lume, în care au venit fără voia lor, ce le oferă?! Sărăcie şi lipsuri! E suficient să ne gândim la alocaţia pentru copii, în valoare de 10 euro în România şi de peste 100 euro în mai toate ţările europene.

Copiii noştri cresc cu grija că li se termină acuarelele, că nu sunt bani pentru cărţi de citit, că dacă li se dezlipesc din nou pantofii, trebuie să aştepte o lună, nici gând să se poată apropia de cursuri de înot, de vioară sau de dans, precum semenii lor din alte ţări vecine.

Ştiu că nu vor putea merge în excursiile care costă prea mult pentru buzunarul părinţilor, învaţă să reziste şi devin tineri. Gândesc că vor munci şi le va fi mai bine! Dar convingerea lor se spulberă repede!

Dau interviuri, lasă CV-uri, şi descoperă în scurt timp că nu-i vrea nimeni! Puţinele oferte de muncă cer: experienţă minim 3 ani, două limbi străine, atestate, doctorate, certificate de orice fel! Proaspeţii absolvenţi îmbătrânesc brusc!

Angajatorii, pe de altă parte, ştiu că cei ce doresc să se angajeze ar fi în stare să accepte orice: şi oferă muncă la negru, contracte pe termen de 3 luni – astfel, taxele plătite vor fi minime – iar uneori, uită să plătească!

Sunt copiii noştri! Se luptă cu o societate care le cere totul, dar nu le oferă nimic! Dimpotrivă, majoritatea tinerilor se simt storşi de vlagă, scârbiţi de viaţa care ar fi trebuit să le fie frumoasă. În curând, la prima ocazie, vor pleca din ţară unde văd cu ochii! Mulţi au deja rude sau prieteni prin Italia, Germania, Anglia!

România are 5 milioane de pensionari necăjiţi, aproape 5 milioane emigranţi şi restul…Din acest rest, ni se duc tinerii, domnilor!

Vor întemeia familii prin Scoţia, prin Belgia etc, vor cumpăra case acolo, vor face copii ce vor fi cu adevărat fericiţi şi nu se vor mai întoarce.

Pentru că nu vor ierta niciodată că ţara în care s-au născut i-a alungat!

Articol scris de Liliana Angheluță Sursa8 Comments on Copiii si Nepotii Nostri nu ne vor ierta NICIODATA! Un articol al dracului de adevarat!

 1. De ce statul roman nu isi apara cetatzenii , de ce in Frantza sunt intreprinderi de STAT iar in Romania NU SE POATE ? De ce mincam rosii din plastic , usturoi din China si morcovi din Turcia ? De ce ne sunt bagate pe git GUVERNE ANTIROMANESTI de catre un presh absent din viatza publica ?

  • Nu mai sunt pentru ca au fost fortati sa le vinda privatizarile au facut parte din conditiile de aderare la UE le-au luat Francezii ca sa faca ei bani apa nova si engi de fiecare data cind aprinzi becul sau tragi apa banii tai pleaca la Paris.

 2. Mai votati l pe Iohanis fratilor ! Sa se poata plimba si sa cat Mai bine ! Daca ati stii cat ne Costa plimbarile lui ?cel Mai scump presedinte care a avut Tara pana acum! Ce sa faca ptr cei ce stau departe de copii sa le asigure un viitor Mai bun!o sa ia impozite pe banii care I trimiteti in Tara ! Un idiot care a omorat atatia oameni la Colectiv el a fost in spatele acelui masacru! Aveti grije oameni buni pe cine votati! Asta I singura arma pe care o avem inpotriva coruptilor aceste I tari!

 3. indiscutabil tre sa fii tampit ca sa asociezi cuvinte “copil”, “nepot” cu dracu….du-te nene la pascut ,asa cum spui tu,ca orice animal!

 4. Vin prin America tot felul de “trimisi prezidentiali”, sa ne convinga ca Romania “are nevoie de noi”… Se tot tin “conferinte” cu Diaspora, s-a facut si o mascareala de “Congres” al Diasporei…o mizerie!! Doar s-au furat bani acolo. Nu e nimeni nebun sa se intoarca acolo decat daca intr-adevar nu are incotro. Intai arestati TOTI politicienii si apoi mai vedem.

 5. Un articol complet tampit! Nu am inteles niciodata atitudinea asta de repros permanent. Va amintesc un fapt istoric esential care, prin repetere in zilele noastre, comfirma: America a fost invadata de excrocii, vagabonzii si curvele Europei. Au macelarit populatia bastinasa pana la epuizare, s-au macelarit intre ei cat au putut, pana chiar in ziua de azi. Asa se intampla acum in Europa. Amestecul “natiilor” este nenorocirea omenirii! Ca unul care a FOST TRIMIS un an pentru o lucrare petrolifera in “afara”, care stie bine ce inseamna INSTRAINAREA, chiar limitata in timp, consider ca numai caracterele individualiste, egoiste, aventuriere, sau tampite, pot sa-si ofere serviciile in regim sclavist. Am intalnit situatii. Doctori pe post de felcer, inginer la ecarisaj, profesoara ca bona!! ASTA OFERA EUROPA!!! Iar rlimba romana a imprumutat un termen excelent din turca: “Hai sictir”!
  Daca cetetanii Romaniei sunt pe “aiurea” in lume, acceptand injosirea si degradarea personala in schimbul “centilor”, este efectul TRADARII ROMANIEI de teparii ILIESCU, PETRE ROMAN, &Co, si a excrocilor econamici devualati si nedevualati in justitie, in frunte cu “inalt-prea-neatinsul” staroste B.N.R. Iar daca copiii acestora au educatie pe Leptop, smartfon, sau tableta, si, citez: “E suficient să ne gândim la alocaţia pentru copii, în valoare de 10 euro în România şi de peste 100 euro în mai toate ţările europene.” ESTE CA TOATA LUMEA IN ROMANIA FURA. CLAR sa FIE! Toti pribegii nu stiu cum sa nu plateasca contributii, tot taranu`, oraseanu, sarac sau mai ales cel avut, nu stie cum sa-si doseasca averea, iar “PREA-ALESII” locali sau centrali, cat si “prea calicii” crestini de toate comfesiunile, nu stiu ce sa mai inventeze sa suga “prostimea”.
  Doamna/Domnisoara Angheluta! Plange de mila te rog pe cei lasati de TRADATORI fara locuri de munca(vezi apa grea si minele Romaniei). Plange te rog in articolele viitoare OTRAVIREA PAMANTULUI ROMANIEI de MONSANTO, ALCEDO si altii, si o data cu pamantul esti si tu si eu, si copii si nepotii nostrii, TOTI LUAM OTRAVA CU PORTIA. Albina dispare si in Romania cum in America acum ceva ani in urma.
  Aste sunt problemele! In nici un caz situatia unora care si-au asumat statutul de PRIBEAG. Acestia, “majori si vaccinati”, sunt singurii responsabili pentru faptele si actiunile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


close[x]
Or wait 120 seconds