INCREDIBIL! In China au fost executati 10 000 de functionari corupti! Ce s-a intamplat dupa? Iata Cifrele!

china2

– În 2 ani China a produs mai mult ciment decât SUA în tot secolul XX.

– Lungimea drumurilor-4 milioane de kilometri. Sunteți sigur că vă puteți imagina atâtea zerouri?

-300 de mii de poduri în toată țara, din ele 1000 cu lungime mai mare de 1km. Până la sfârșitul anului va fi construit un pod din Hong-Kong până în Macao! Până în Macao! Noi anul trecut am mers o oră cu trenul de viteză maximă.
loading…

– Într-un an parcul auto se mărește cu 20 de milioane de automobile, iar în Pekin în general poți merge doar dacă ultima cifră a numărului semnului tău are permis in ziua respectiva.

– În fiecare an se construiesc 100 de aeroporturi. 100. O sută. Numărați de la unu la o sută și de fiecare imaginați-vă un aeroport! Hop! Și s-a construit!

– Viaducturi gigantice cu lungimea de 150 de km. Viaducturi! Sau, de exemplu- un tunel de 28 de km.

-Trenul din Huan-Chon-Ju și Hui-ian într-o oră trece peste 150 de poduri, 236 de tuneluri cu viteza de 250 km/h.

– În30 de ani, chinezii au mărit piața imobiliară a țării de 8 ori.

Apartamentele, în China, se dau gratuit oamenilor muncii.

– după 10 ani în China 220 de orașe vor avea o populație mai mare de 1 milion de oameni. Câte orașe de acest fel vor rămâne la noi peste 10 ani?

– Toată această statistică este constituită dintr-o singură cifră. Din anul 2000 în China au fost omorâți 10 mii de funcționari corupți

SURSA:


11 Comments on INCREDIBIL! In China au fost executati 10 000 de functionari corupti! Ce s-a intamplat dupa? Iata Cifrele!

 1. Asa ar trebui la noi..
  Coruptia la nivel inalt face rau tuturor…dar China…in comparatie cu Romania, esteo mare putere care tine la poporul sau si astfel pedepseste pe corupti…mi se pare o masura exemplara…o masura binevenita.

 2. La noi hotii ,tradatorii de Tarasi toti parlamentarii corupti sunt pedepsiti cu inchisoare si pe aia o executa la domiciliu

 3. Desi sunt cifre astronomice, poate raportati si la nr de populatie si mentionati ca vor fi primii care vor folosi masti de gaze in viitoru apropiat pe strazi.

  Alta tara mai apropiata noua nati gasit sa faceti comparatie?? :))))

 4. S-au dezvoltat ei cu cifre record, dar oare de ce nu vrea sa se mute nimeni in China daca e asa de bine acolo, ba mai mult vin chinezii cu nemiluita in Europa si se multumesc cu salarii mult mai mici ca restul.

 5. Problema la noi este ca legile nu sunt clare sau lasa loc de interpretari. E greu in acets fel sa nu gresesti deloc. Apoi, legile sunt incomplete si nu acopera toate cazurile. La fel…iei o decizie si e si aia discutabile. Nu se vor legi clare ca sa le ‘inteleaga’ si sa le ‘interpreteze’ doar ei….parlamentarii si firmele lor ce capuseaza totul.

  In China sunt rezultate, dar si sacrificii ale populatiei, de care nu vorbeste nimeni. Si la noi, in perioada comunismului s-au facut ceva proiecte mai grandomane, acum cate se fac, In afara de Catedrala Neamului? Si inainte ce sacrificii facea populatia? Ati uitat de cartele, butelii, etc? Repede uitati

 6. Stim sa facem misto de un popor si o traditie milenara ! Uitam totusi ca acest popor este tot la stadiul de Republica Populara ! Iar daca au ajuns la o asemenea dezvoltare Bravo lor si Felicitari !!! Postati si ” realizările ” României din ultimii 25 de ani !??? Avem cu ce in afara de pungasii , violuri si hotii ? Ar trebui sa ne uitam in ograda noastră si pe urma sa tragem concluzii ce e bine si ce e rau la altui ! Vin chinezii la noi asa cum se duc in toate tarile si creaza acele cartiere chinezesti in care nuei se duc la ceilanti , ci ceilanti vin la ei in cartier !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


close[x]
Or wait 120 seconds