Merkel, poporul tau moare. ATAC TERORIST LA BERLIN similar celui din Franta revendicat de ISIS

Tragedia s-a produs luni seara, în jurul orei locale 20,15 (19,15 GMT), când un vehicul greu a invadat zona pietonală din Breitscheidplatz lovind numeroase persoane care vizitau tradiţionalul târg, scrie stiripesurse.ro
Gruparea Statul Islamic a revendicat, pe Twitter, atacul de la Berlin, relatează Washington Times.
Autorităţile din Germania ar fi fost avertizare, în urmă cu câteva săptămâni că gruparea jihadistă Stat Islamic ar pregăti un mpcel, informeaz The Sun.
Persoana decedată găsită în camionul care a devastat târgul de Crăciun avea cetăţenie poloneză, a indicat poliţia berlineză în noaptea de luni spre marţi, transmite AFP.

“Bărbatul găsit în camion este un cetăţean polonez”, a indicat poliţia pe contul său de Twitter. Acesta face parte dintre cei 12 morţi recenzaţi de autorităţi, în timp ce un suspect a fost arestat, potrivit autorităţilor, care nu au făcut precizări cu privire la identitatea sa.

Mai devreme, proprietarul camionului înmatriculat în Polonia indicase pentru AFP că nu a mai putut să-l contacteze pe şoferul său de luni după-amiaza.

“Am pierdut contactul cu el luni după amiază. Nu ştiu ce a păţit. E vărul meu, îl ştiu din copilărie, garantez pentru el”, a declarat patronul firmei de transport.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


close[x]
Or wait 120 seconds